Aşağı Süphan İlkokulu
Aşağı Süphan İlkokulu Aşağı Süphan Köyü Adilcevaz/Bitlis
UĞUR DURMUŞ 05459043380

VİZYON

Aşağı Süphan İlkokulu olarak vizyonumuz; Eğitim değeri olarak,başarıları ülkemiz ve dünyaca kabul gören,saygın bir eğitim kurumu kimliği ile birlikte ; İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onları hayata hazırlayan, Tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslar arası toplumların her zaman en önde gelen saygın birer bireyleri olarak gören ve ona göre , sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişim ile mükemmel bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Bizler Aşağı Süphan İlkokulu olarak misyonumuz; Bilgiyi dikte ettiren değil bilgiye ulaşma yollarını öğreten, takım çalışmasını ön plana çıkaran, öğrenci öğretmen etkileşimini üst düzeyde tutmaya özen gösteren, araştırıcı ve yaratıcı öğrenci odaklı bir eğitim düzeyine ulaşmaktır.

Normal Öğretim

BAŞLAMA : 08:30 BİTİŞ : 15:15

Öğretmen servisi

İL MERKEZİNE UZAKLIK 104 KM.İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 14 KM

Aşağı Süphan Köyü 93 hane olup toplam nufus 1450 kişilik nüfusa sahiptir.